10. Mental hälsa
  11. Folkhälsa säkerhet
  12. Verksamheten Verksamheten

Personlig Time Management Tekniker för deprimerade personer

Enligt Världshälsoorganisationen , påverkar depression mer än 120 miljoner människor världen över , och år 2020 förväntas vara den näst vanligaste sjukdomen . Eftersom depression påverkar koncentration och humör , många människor som lever med det ofta svårt att få saker åstadkommit , följa upp med mål och hantera sin tid på ett effektivt sätt . Men genom att använda de resurser runt omkring dig och ha mycket tålamod , bör du kunna klara effektivt och använda din tid klokt att vara mer produktiva . Ställa Hanterbara mål

Skriv ner dina mål för den kommande veckan eller till nästa dag så att du kommer att kunna hålla reda på vad du har åstadkommit . När du anger dina mål för veckan , är det viktigt att se till att målen är hanterbara och realistiska .

En bra tumregel är att göra en lista över alla de uppgifter du vill uppnå och sedan skala tillbaka de mål du har satt upp så att de är mer hanterbar . Genom att göra detta kommer du att vara säker på att inte själv besviken .

Steg till Achievement

Skriv i en tidskrift eller kartlägga de olika sätt som du kan uppnå dina mål . Ett sätt att göra detta är att stänga ute vissa perioder under dagen när du kan fokusera på att få uppgiften klar .

Till exempel, om du har ett möte set för 16:00 och det tar bara 10 minuter att komma dit , blockera ut 15 eller 20 minuter bara för att se att du har en tidsbuffertför att uppnå det mål som du har angett . När du har slutfört en uppgift , bocka av målet på din lista eller ge dig själv lite mental beröm som en form av uppmuntran .
Down Time

Down Fritid och avkoppling perioderna är viktigt för alla , särskilt de som drabbas av depression och psykisk sjukdom . Ner tid kan bestå av varje period av dagen eller veckan där du fokuserar på dig själv och återfå mental styrka och uthållighet .

Många väljer att göra detta 30 minuter till en timme före sänggåendet . Lämna tillräckligt med tid , dock , så att du kan reflektera över dagens aktiviteter och vara stolta över vad ni åstadkommit . Ett par andra tekniker som du kan använda under stillestånd är progressiv muskelavslappning och mindful meditation för att hjälpa till att förbereda dig själv och gör dig redo för nästa dags eller veckas mål . Addera